Logo pdt 01

JERANTUT, 2 September - Majlis Sambutan Hari Kebangsaan Peringkat Daerah Jerantut bagi tahun 2015 telah diadakan buat julung kalinya dengan meriah di Kompleks Belia dan Sukan Daerah Jerantut pada 31 Ogos 2015. Majlis telah dirasmikan oleh YM. Tengku Nor Asmaliza binti Ku Lah, Pemangku Pegawai Daerah Jerantut.

Turut hadir ke majlis adalah YB. Ahmad Nazlan bin Idris, Ahli Parlimen Jerantut, YB. Dato' Lau Lee, ADUN Damak serta Ketua-Ketua Jabatan Daerah Jerantut. Majlis turut dimeriahkan dengan perarakan dan perbarisan kontijen.  Sebanyak 31 Kontinjen telah menyertai perbarisan pada majlis tersebut. Tiga kategori pertandingan telah dipertandingkan iaitu Pertandingan Pakaian Terbaik, Sepanduk Terbaik dan Perbarisan Terbaik.

Bagi kategori Pakaian Terbaik telah dimenangi oleh Kontinjen Tenaga Nasional Berhad (TNB). Manakala bagi kategori Sepanduk Terbaik dimenangi oleh Kontinjen Pejabat Kesihatan Daerah Jerantut. Kontinjen Majlis Daerah Jerantut (MDJ) pula telah memenangi kategori Perbarisan Terbaik.

web

ALAMAT KAMI

PEJABAT DAERAH DAN TANAH JERANTUT
Kompleks Pejabat-Pejabat Kerajaan
27000 Jerantut
Pahang Darul Makmur

No. Tel : 09-2663511 
No. Faks : 09-2665513

Emel : pdjrt[at]pahang[dot]gov[dot]my

 

QR KOD MOBILE WEB

Layari Portal Pentadbiran Tanah versi mudah alih menerusi telefon bimbit dengan hanya melayari laman http://pdtjerantut.pahang.gov.my atau imbas QR kod di bawah :

qrcode

PAUTAN AGENSI

1malaysiabpajpaksnmampumscmygovmygovMobilepemudahspasprphg

IKUTI KAMI

  facebook icontwitter 2youtubew3c    

PEJABAT DAERAH & TANAH

KAUNTER PELAWAT

  • Kemaskini Terakhir : 28 November 2017.