Logo pdt 01

JERANTUT, 9 Januari - Satu Majlis Perjumpaan Pegawai Daerah bersama Pegawai dan Kakitangan Pejabat Daerah dan Tanah Jerantut telah diadakan pada 6 Januari 2017 bertempat di Bilik Gerakan, PDT Jerantut. Majlis telah bermula pada jam 8.30 pagi dengan dimulakan oleh Bacaan Yasin dan Tahlil oleh semua pegawai dan kakitangan jabatan.

 

Bersempena dengan tahun baru 2017, Pegawai Daerah Jerantut, YM. Tengku Nor Asmaliza binti Ku Lah telah menyampaikan amanat kepada semua pegawai dan kakitangan di jabatan ini. Beliau berkata, kakitangan adalah merupakan tulang belakang kepada kejayaan sesebuah jabatan terutamanya di Pejabat Daerah dan Tanah Jerantut.

Majlis turut diserikan dengan Sambutan Kelahiran pegawai dan kakitangan jabatan bagi bulan Januari. YM. Puan Pegawai Daerah telah menyampaikan tanda kenangan kepada pegawai dan kakitangan yang terlibat.

web

 

 

 

 

ALAMAT KAMI

PEJABAT DAERAH DAN TANAH JERANTUT
Kompleks Pejabat-Pejabat Kerajaan
27000 Jerantut
Pahang Darul Makmur

No. Tel : 09-2663511 
No. Faks : 09-2665513

Emel : pdjrt[at]pahang[dot]gov[dot]my

 

QR KOD MOBILE WEB

Layari Portal Pentadbiran Tanah versi mudah alih menerusi telefon bimbit dengan hanya melayari laman http://pdtjerantut.pahang.gov.my atau imbas QR kod di bawah :

qrcode

PAUTAN AGENSI

1malaysiabpajpaksnmampumscmygovmygovMobilepemudahspasprphg

IKUTI KAMI

  facebook icontwitter 2youtubew3c    

PEJABAT DAERAH & TANAH

KAUNTER PELAWAT

  • Kemaskini Terakhir : 28 November 2017.