Logo pdt 01

PDT Jerantut laman web mengembang untuk menyediakan dasar yang jelas untuk pengguna awam menjelaskan peraturan-peraturan dan garis panduan penyertaan mereka di laman web.

Pejabat Daerah dan Tanah Jerantut ( PDT Jerantut) mengalu-alukan anda ke portal dalam taliannya . Kami menghargai penggunaan alat yang kami disediakan melalui laman web kami. PDT Jerantut bergantung kepada penyertaan anda yang berharga dan sumbangan untuk membangunkan program dan alat komunikasi.

Dalam usaha untuk menyediakan anda dengan maklumat terkini dan peluang untuk menyertai dalam proses membangun dan meningkatkan perkhidmatan kami, PDT Jerantut laman web pakai beberapa alat untuk meningkatkan komunikasi , iaitu perbincangan dan perbahasan forum dan undian pendapat . Di samping itu , laman web ini membolehkan penciptaan laman rasmi di laman rangkaian media sosial seperti facebook dan twitter.

Oleh itu, PDT Jerantut mengalu-alukan semua perbincangan objektif dan konstruktif di laman web di samping memelihara hak penerbitan. Kami menggesa pelawat kami untuk mematuhi yang berikut : 

1. Mengelak daripada membincangkan isu-isu politik 
2. Gunakan bahasa yang sesuai 
3. Penggunaan yang betul dalam bahasa Bahasa Inggeris atau Bahasa Melayu

ALAMAT KAMI

PEJABAT DAERAH DAN TANAH JERANTUT
Kompleks Pejabat-Pejabat Kerajaan
27000 Jerantut
Pahang Darul Makmur

No. Tel : 09-2663511 
No. Faks : 09-2665513

Emel : pdjrt[at]pahang[dot]gov[dot]my

 

QR KOD MOBILE WEB

Layari Portal Pentadbiran Tanah versi mudah alih menerusi telefon bimbit dengan hanya melayari laman http://pdtjerantut.pahang.gov.my atau imbas QR kod di bawah :

qrcode

PAUTAN AGENSI

1malaysiabpajpaksnmampumscmygovmygovMobilepemudahspasprphg

IKUTI KAMI

  facebook icontwitter 2youtubew3c    

PEJABAT DAERAH & TANAH

KAUNTER PELAWAT

  • Kemaskini Terakhir : 28 November 2017.